Raskaskalusto

Raskaankaluston varaosa- ja lisävaruste- sekä päällirakennetarpeissa Sinua palvelee Koivunen Oy:n laaja ja monipuolinen raskaankaluston tuotevalikoima.

Yli 70 tuotemerkin valikoima sisältää jopa 35.000 nimikettä erilaisia automerkkikohtaisia varaosia, lisävarusteita, kuormankäsittelylaitteita ja yleistarvikkeita. Jakelukanavina käytetään paikallisia jälleenmyyjiä ja erikoiskorjaamoita. Kuormankäsittelylaite- ja akselistokaupan osalta jakelukanavamme ovat ajoneuvokauppiaat, päällirakentajat sekä kori- ja perävaunuvalmistajat.

Raskaankaluston toimintojen eriyttäminen omaksi osastokseen alkoi vuonna 1990 ja kehitys on ollut nousujohteinen. Aluksi täydennettiin olemassa oleva kuorma- ja linja-autojen sekä perävaunujen varaosavalikoima kysyntää vastaavaksi jälkimarkkinoita varten ja vuonna 1997 aloitettiin ns. ensiasennustuotteiden maahantuonti Gigant – akselistojen ja ilmajousitussarjojen myötä. Kuormankäsittelylaitelinjan kehittäminen tuli mukaan vuonna 2000 PM – kappaletavaranostureilla ja on edennyt nopeasti laajaksi osa-alueeksi toiminnassamme.

Kasvun myötä myös henkilöstöä on lisätty ja osastolla työskenteleekin tänään 18 henkilöä osto-, myynti- ja teknisissä tehtävissä. Lisäksi erilaisissa raskaankaluston toiminnoissa työskentelee välillisesti kymmeniä muita koivuslaisia päivittäin. Raskaankaluston tuotteilla on oma vuonna 2000 käyttöönotettu 56.000 m3 varasto, josta toimitukset lähtevät täsmällisesti ja nopeasti kaikkialle Suomeen.

Nopeat toimitukset ovat yksi Koivusen monista myyntivalteista, tästä hyvänä esimerkkinä käy PM-kappaletavara-nosturit, joiden suuriakin malleja, jopa 100 Tm nostureita toimitetaan heti varastosta, yhdessä muiden tavaroiden mukana.

Koivunen Oy:n tytäryhtiö Suomen Kuljetuslaite Oy on toiminut vuodesta 2003 alkaen 3.500 m2 tiloissa kolmen hehtaarin tontilla Hakkilankaari 4:ssä Vantaalla. Yrityksen toiminta jakaantuu karkeasti neljään osa-alueeseen: Kuormankäsittelylaitteiden myynti, asennus ja huolto, hyötyajoneuvojen varaosa- ja työkalumyynti, raskaiden ajoneuvojen huolto ja korjaustoiminta sekä lisäksi pakettiautojen huolto ja korjaustoiminta. Lisää Suomen Kuljetuslaite Oy:stä löydät internetistä www.suomenkuljetuslaite.fi