Tunga fordon

Koivunen Oy betjänar Dig med reservdelar, tillbehör och karosserikomponenter till tunga fordon med ett brett och mångsidigt produktsortiment för ditt behov.

Med ett sortiment på över 70 varumärken som innefattar upp till 35 000 olika märkesbundna reservdelar, tillbehör, lasthanterings- och universala produkter. Snabba leveranser är ett av Koivunen Oy:s många styrkor. Ett bra exempel är PM lastkranar, vars även större modeller 100 Tm levereras direkt från lagret.

Uleåborgs lokal lager är beläget i Uleåborgs Oritkari, ett ypperligt ställe med utmärkta vägförbindelser. Lagret har en totalyta på ca.2 400 m² där utav ca.600 lastpallplatser och lager hyllmeter på ca.2 km. Det lokala lagret gör det möjligt att göra reservdelsleveranser till Uleåborg och närliggande kommuner t.o.m. samma dag.

Koivunen Oy:s dotterbolag Suomen Kuljetuslaite Oy är en verkstad och reservdelsbutik belägen i Vandas Haxböle, som betjänar yrkesförare. Företaget erbjuder yrkesmässiga verkstadstjänster för tunga fordon och skåpbilar, även reservdelar och tillbehör för fordons service och modifieringar.