Verktyg, maskiner och fästmaterial

Verktyg och maskiner

Verktyg och maskiner Från vårt breda sortiment hittar du bilspecifika specialverktyg, handverktyg, tryckluftsverktyg, tryckluftsartiklar och slipartiklar. Med hjälp av bilspecifika specialverktyg sparar man arbetstid och det underlättar korrekt montering vare sig det är lagerbyte och/eller montering av underreds bussningar, byte av dieselspridare eller montering av avbrutna glödstift, hjälp finner du säkert bland Gedore Automotive (Klann), Hubitools- och Laser-produkter.

Vårt handverktyg sortiment täcker det mesta i handverktyg från skruvmejslar till utdragare. Boxo-, Felo-, Gedore- och Knipex handverktygen klarar jobben. I vårt tryckluftsverktygssortiment hittar du mutterdragare, spärrnycklar, mejselhammare och många andra trycklufts verktyg. Vi representerar högklassiga märken såsom Shinano, Pneutrend och Uryu. Bland andra tryckluftsartiklar i vårt sortiment ingår bland annat tryckluftskopplingar och tryckluftsslangar m.m.

I vårt breda sortiment av slipartiklar hittar du kapskivor, slipskivor och ytbehandlingsartiklar. Tvättar och rengöringsartiklar, såsom högtryckstvättar och dammsugare för produktiv rengöring med Clenn- och Viper-produkter. Vi erbjuder även verkstadsmöbler och verkstadsutrustning. Verkstadsutrustningssortimentet innehåller test-, diagnostisk-, lyftutrustning och där finns även utrustning för oljedistribution och oljebehandling. Bosch, Pressol, AC, Werther, Sicam och Italcom:s breda produktsortiment täcker de vanligaste behoven i verkstaden.

Fästelement

I vårt lager har vi över 10 000 olika fästelement från plast till syrafasta produkter. Vi har ett brett sortiment av fästelement till behoven i verkstäder, industri, underhåll och byggnadsproduktion för att underlätta våra kunders inköp.

För verkstadsbruk finns artiklar från vanliga bultar, muttrar och brickor till speciella kopparmuttrar och registerskyltsskruvar. Utöver det har vi ett omfattande urval av sortiment på småtillbehör som underlättar verkstädernas uppbyggnad av sitt egna behov av produkter där utrymmet är en faktor. För byggnadsproduktions behov har vi ett omfattande sortiment av skruv, byggnadsfästen, isoleringsfästen och VVS-artiklar. Vi har tagit hänsyn till byggnadsindustrins krav när det gäller CE – och ETA godkännanden.

Kvalitéts kraven på våra produkter är höga, vilket är anledningen till att även den krävande industrin kan lita på att vi har en jämn kvalitet på våra produkter. Dessutom hjälper vår mycket snabba logistik i vårt lager våra kunder att få tillgång till våra produkter snabbt. Vi utvecklar ständigt vårt sortiment så att vi kan betjäna våra kunder med deras förändrande produktbehov.